Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Zeland

Meghan Markle prekršila protokol kako bi uradila divnu stvar

markle

Djevojka kojoj je vojvotkinja prišla je Hannah Sergel (20), studentkinja sa kojom se Markleova sprijateljila prije nego što je postala poznata i slavna.

Meghan Markle i princ Harry šetali su ulicama Oklanda na Novom Zelandu, u okviru svoje zvanične posjete ovoj zemlji, kada je vojvotkinja od Sussexa prepoznala djevojku među stotinama ljudi, prišla joj i čvrsto je zagrlila.

Meghan je djevojku prepoznala sa Instagrama i oduševljeno je pozdravila, a njen potez iznenadio je čak i obezbjeđenje. Naime, Meghan je bila aktivna na društvenim mrežama sve dok se nije vjerila za princa Harryja i tada obrisala sve svoje naloge.

Djevojka kojoj je vojvotkinja prišla je Hannah Sergel (20), studentkinja sa kojom se Markleova sprijateljila prije nego što je postala poznata i slavna.

Njih dvije su se dopisivale putem Instagrama, ali se nikada nisu upoznale. Meghan je pomogla Hanni da prebrodi teške životne trenutke, kada je imala ozbiljne mentalne probleme. Kako je Hannha ispričala, jednom prilikom se povjerila Meghan o svom zdravstvenom stanju i teškim psihičkim problemima, a Meghan joj je tada snimila video podrške kao inspiraciju i ohrabrila je da bude jaka, posveti se fakultetu i nastavi sa normalnim životom.

– Inspirisala me je da živim i kad je teško, da uvijek budem ljubazna. Zbog nje sam najbolja verzija sebe. Divim joj se kako svoju novu ulogu koristi da bi ljude podstakla na neke promjene – rekla je Hannah, koja je vojvotkinji poklonila buket cvijeća i pismo.

S obzirom na to da je Meghan obrisala sve društvene mreže, njih dvije se dugo nisu čule, ali ju je vojvotkinja od Sussexa ipak prepoznala u moru ljudi.

– O moj Bože! – uzviknula je supruga princa Harryja kada je ugledala Hanu, a zatim joj pritrčala i čvrsto je zagrlila, a mlada djevojka nije krila oduševljenje.

– Prepoznala me je, čim me je ugledala znala je ko sam ja. Pružila mi je nevjerovatan zagrljaj, plakala sam kad sam je vidjela. Ona je zaista nevjerovatna osoba i drago mi je što je srećna pored Harryja – rekla je uzbuđena Hannah.