Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kraljevska porodica

Meghan Markle zabranila još jednu stvar princu Harryju

The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand – Day 3

Nikad nije bio miran, uvijek je tražio nova uzbuđenja

Meghan Markle donijela je mnogo promjena u kraljevsku porodicu, a pokazala je i veliki utjecaj na svog supruga princa Harryja. Nakon što je na njeno traženje zamalo preskočio tradicionalni porodični lov, u javnost je procurilo da mu je Meghan uvela još neke restrikcije.

Naime, prema tvrdnji izvora bliskog kraljevskom paru, uvjerila ga je da se tokom njene trudnoće solidarizira s njom i prestane konzumirati alkohol, čaj i kafu. Umjesto toga, kako prenosi Mirror, Harry je počeo piti prirodnu mineralnu vodu, a s obzirom na to da je Harry nekad bio veliki partijaner, za njega je to značajna promjena.

“Ovo je zaista bilo postignuće ako uzmete u obzir da je Harry partijao od tinejdžerskih dana. Nikad nije bio miran, uvijek je tražio nova uzbuđenja. Danas možda nije najzabavniji gost na proslavama, vidi se da je smireniji i opušteniji”, objasnio je izvor.

Njegovi prijatelji tvrde da je Harry puno sretniji otkako mu je Meghan ušla u život.

“Pokazala mu je da se može i drugačije živjeti, a njemu se takav način života svidio. Počeo se zdravo hraniti, vježbati i više ne truje svoje tijelo alkoholom. Puno je sretniji”, tvrde oni.