Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Melania Trump je 2005. glumila u bizarnoj reklami s patkom (VIDEO)

MELANIA

Donald Trump sastao se s radnicima kompanija Aflac i TSYS te je iskoristio priliku da spomene da se njegova supruga Melania 2005. pojavila u reklami jedne od tih kompanija – Aflaca.

Naime, Melania se pojavila u 30-sekundnom crno-bijelom spotu čija se radnja odvija u laboratoriju dvojice ludih naučnika. Na jednom stolu u laboratoriju leži Melania, a na drugom patka, službena maskota kompanije.

Jedan naučnik objašnjava drugom da namjerava zamijeniti glasove Melanije i patke kako bi “svijetu predstavio prednosti Aflaca uz seksualnu privlačnost”.

Nakon što spuste prekidač, patka progovara Melanijinim zavodničkim glasom, a ona se počne glasati kao patka. Na kraju videa Melania vrisne jer uoči da su joj se noge pretvorile u pačje.

Inače, posljednjih se dana šuška da Melania i Trump imaju problema u braku nakon što je porno glumica Stormy Daniels u javnost izašla s pričom da je imala aferu s Trumpom nedugo nakon što je Melania rodila njihova sina Barrona te da je za šutnju dobila 130 tisuća dolara.