SHOWbuzz

prijem u bijeloj kući

Melaniji Trump i bijelo odijelo stoji kao saliveno

17/09/2019

Ceremoniju dodjele medalje proslavljenom igraču američkoga bejzbola nije željela propustiti ni prva dama Melania Trump koja se ovoga puta pojavila, umjesto u za nju karakterističnim haljinama, elegantnim bijelim odijelom

Uz supruga Donalda, prva dama Amerike Melania Trump u Istočnoj sobi Bijele kuće u Washingtonu učestvovala je na ceremoniji dodjele Predsjedničke medalje slobode bejzbol igraču Marianu Riveri.

Tokom 19 odigranih sezona u američkoj bejzbol ligi, Mariano Rivera etablirao se kao najveći pitcher (bacač) svih vremena.

Potpisivanjem ugovora s klubom New York Yankees 1990. godine, Rivera je postao trostruki All Star i peterostruki svjetski prvak, a američki predsjednik Donald Trump odlučio ga je odlikovati Predsjedničkom medaljom slobode zahvaljujući sportskim uspjesima i filantropskom radu na svečanoj ceremoniji u Bijeloj kući.

Ceremoniju dodjele medalje proslavljenom igraču američkoga bejzbola nije željela propustiti ni prva dama Melania Trump koja se ovoga puta pojavila, umjesto u za nju karakterističnim haljinama, elegantnim bijelim odijelom.

Strukirani sako u paru s popularnim hlačama kuloticama za koji se odlučila atraktivna Slovenka djelo je francuske modne kuće Dior, a dodatak prljavo ružičastog topa uspjela je dodatno naglasiti omiljenim stiletto salonkama u identičnoj nijansi i s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.