Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bogdan Markota

Menadžer Šabana Šaulića otkrio šta se dešavalo u bolnici nakon nesreće

saulic nesreca4

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Njemačkoj Bogdan Markota, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici

Jedan od najvećih pjevača narodne muzike u region Šaban Šaulić, poginulo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj.

Prema pisanju njemačkjih medija, nesreća se dogodila kod Bilefelda, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, gdje je Šaulić tamo imao nastup.

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Njemačkoj Bogdan Markota, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici.

“Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspjeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvijek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina” rekao je Markata za “Premijeru vikend specijal”.

Podsjetimo, jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na području bivše Jugoslavije Šaban Šaulić (67) podlegao je povredama koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj, u nedjelju ujutro.

Pijani vozač Mazde prošao je samo sa lakšim povredama, dok je Šaulić, koji je bio u Seat Ibizi, podlegao na putu do bolnice.

U Seatu su, prema pisanju srbijanskih portala bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić, koji je vozio i koji je teže povrijeđen.

Šaulić se u nedjelju ujutro vraćao sa nastupa u Bielefeldu, u klubu Farinda u Brackwedeu.

“Kofer mi je spasio život”: Pjevačica otkrila zašto se nije našla u kobnom automobilu