Messi je s njom hodao prije 11 godina, evo kako danas izgleda

macarena_messi

Vjenčanje Lea Messija i Antonelle Roccuzzo mnogi nazivaju kraljevskim vjenčanjem nogometa.

Messi i njegova izabranica vezu su započeli prije devet godina, a danas su roditelji dva sina Thiaga i Matea.

Iako se danas priča samo o Antonelli, Messi je imao djevojke prije nje. Ipak, nije bio ženskar poput Cristiana Ronalda, a u medijima su se pojavili napisi o samo tri djevojke koje su privukle njegovu pažnju.

Jedna od onih koja se sama pohvalila druženjem s Messijem bila je manekenka Macarena Lemos, koja je imala 14 godina kad je bila u vezi s četiri godine starijim Messijem. Njena priča izazvala je bijes Messijeve majke, koja ju je navodno ganjala s tavom u ruci po trgovačkom centru.

“Ne znam zašto. Nisam otkrila jesam li spavala s njenim sinom, nisam otkrila nijedan detalj iz naše veze”, rekla je Macarena.

Jedna od Messijevih bivših je i šest godina starija starleta Luciana Salazar, koja je imala svoju emisiju na Playboyevom kanalu. Messi je kasnije tvrdio da nije bio u vezi s njom, no rijetki su mu povjerovali.

Argentinska manekenka Xoana Gonzalez izjavila je da je pet puta spavala s Messijem te da je on bio poput mrtvaca u krevetu. Priznala je to u emisiji, priključena na detektor laži pa su svi uvjereni da je govorila istinu.