SHOWbuzz

glumica heroj

Milena Radulović otkrila koja osoba joj je pomogla da progovori o silovanju

18/01/2021

Milena je diplomirala kod Aleksićeve supruge, profesorice Biljane Mašić, 2017. godine kao najbolja u generaciji, sa prosjekom 9,46

Glumica Milena Radulović (25) oglasila se prvi put nakon što je optužila vlasnika škole glume, Miroslava Miku Aleksića (68) da ju je silovao kada je imala 17 godina i da to nije učinio samo jednom.

Milena je na svom Instagram profilu napisala da joj je inspektorica Vesna Gašić-Stojković pomogla i navela da je ona osoba koja mijenja Srbiju u bolje mjesto.

– Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi mijenjaju Srbiju u bolje mjesto – napisala je Milena.

– Ako ste doživjeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć – evo ko će vam pomoći. Hvala. Vesna! Voljela bih da sam na Vesnu naišla ranije – dodala je glumica.

Inače, Milena je diplomirala kod Aleksićeve supruge, profesorice Biljane Mašić, 2017. godine kao najbolja u generaciji, sa prosjekom 9,46.

U školu Mike Aleksića djeca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je dio grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

– Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – rekla je glumica Milena Radulović za “Blic“.

Navela je i da do tog trenutka nije pomislila da je takvo nešto uopće moguće. – Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubijeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! – rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.