Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bivše kolege

Milića Vukašinovića naljutio Goran Bregović: “Ne sviram s mišem mekinjašem”

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vukašinović ga je nazvao mišem mekinjašem, a uz objavu podijelio je i fotografiju s mora gdje pozira zajedno sa suprugom Suzanom

Milić Vukašinović je na svom Facebook profilu prozvao je Gorana Bregovića zbog 50. godišnjice Bijelog dugmeta i održavanje turneje pod nazivom “Doživjeti stotu”, jer nije pozvao njega.

Vukašinović ga je nazvao mišem mekinjašem, a uz objavu podijelio je i fotografiju s mora gdje pozira zajedno sa suprugom Suzanom, a mnogi prijatelji i fanovi su podržali njegovu objavu.

-Evo nas na moretu, a vidim da je onaj miš mekinjaš Bregović okupio kao grupu Bijelo Dugme za pedesetogodišnjicu, ali bez mene, jer ja ne sviram s mišem mekinjašem. Ko se druži sa mekinjama pojedu ga svinje – poručio je Milić Vukašinović.

Bijelo dugme će povodom 50. rođendana održati turneju pod nazivom “Doživjeti stotu”, u sklopu koje su zakazali koncert za 11. maj u Domu mladih u Sarajevu.

Poznato je da će na ovo koncertu nastupati Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa, te bubnjar Điđi Jankelić i basista Zoran Redžić.