Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Marko Marinković

Misteriozna smrt: Sin pjevača iz Srbije pronađen mrtav

marinkovic

Prema navodima lokalnih medija mladić je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak

Marko Marinković (24), sin srbijanskog pjevača Toma Marinkovića, koji je prvi otpjevao  hit “Pukni zoro”, preminuo je u Španiji pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Nesretni mladić je preminuo u nedelju ujutro, kada je pod nerazjašnjenim okolnostima pao sa terase hotela “Al Jusana” u Luseni, gdje je boravio sa još nekoliko studenata iz Srbije u okviru obrazovnog programa “Erasmus”. Marko je u Lusenu došao na edukativno usavršavanje, posle završenih osnovnih studija u Srbiji. Ljubav prema muzici naslijedio je od oca, sa kojim je povremeno i nastupao, javlja Blic.

Nesreća se desila oko 10 sati. Prema navodima lokalnih medija mladić je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesretan slučaj.

Marinkoviću je odmah pružena prva pomoć, a Hitna pomoć stigla je helikopterom kako bi ga što prije prebacili u bolnicu “Reina Sofija” u Kordobi. Nažalost, nesretni mladić preminuo je prije nego što je stigao u bolnicu.

Zbog misteriozne smrti španska policija je pokrenula istragu, u okviru koje će ispitati sve studente koji su sa Marinkovićem došli u Lusenu na master studije.

Tijelo Marinkovića, tvrde izvori iz policije a prenose španski mediji, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.