SHOWbuzz

srpska blogerka Zorannah

Mjesecima sam plakala, ne želim više u životu da ga vidim

30/01/2019

Fudbaler i blogerka su dvije godine bili u vezi i ona je zbog njega preselila u Belgiju, gdje je tada igrao za Gent

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Danijel Milićević, bio je burnoj emotivnoj vezi sa popularnom srpskom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah.

Iako je veza doživjela potpuni krah u aprilu prošle godine, Zorana do sada nije željela da govori za javnost. Atraktivna blogerka je konačno riješila da progovori i otkrila je da ju je fudbaler potpuno razočarao.

“Nisam željela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje”, počela je svoju ispovijest Zorana.

“Dok smo živjeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mjesec dana prije toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna posljednjih par mjeseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo”, otkriva blogerka.

” Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko mjeseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugdje, i na instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to – rekla je Zorannah u svojoj ispovijesti koja je mnoge šokirala budući da nikada do sada na ovaj način nije govorila o svojoj privatnosti i emotivnom životu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.