Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladoj svjetskoj zvijezdi vratio se tumor na mozgu

john-newman45

Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice John Newman (26) potvrdio je da mu se vratio tumor na mozgu, ali kazao je i kako će se nastaviti baviti glazbom.

Ipak, mladi pjevač možda će morati uzeti pauzu iduće godine kako bi se podvrgnuo liječenju pošto su doktori ovog puta na benignom tumoru pronašli i neke zloćudne kancerogene stanice, što znači da će nakon operacije ići na zračenje, a trebat će se i odmarati.

– Zna za to već neko vrijeme, ali rekao je samo članovima uže porodice. Sada je počeo o tome govoriti ljudima, jer će uskoro trebati na liječenje – kazao je izvor blizak Newmanu za The Sun.

– Srećom, tumor je već neko vrijeme iste veličine pa će operacija moći pričekati iduću godinu. Prvi put John je bio prestravljen, no sada se čini puno mirniji i ima puno povjerenje u ljekari. Pokušava ostati pozitivan koliko je to moguće, iako je ovo vrlo iscrpljujući period za njega – dodao je izvor.

Newman je prvi put otkrio benigni tumor 2012. godine kada se ljekaru požalio da ima problema s vidom. Tada nije htio otkriti puno detalja o liječenju, samo je rekao obožavateljima da ne brinu.

– Ništa me neće zaustaviti da se i dalje bavim muzikom. Ljudi se ne bi trebali brinuti, prognoza je dobra… ima puno gorih slučajeva. Nadam se da će moja bolest na neki način podići svijest i ljude da se testiraju što je ranije moguće. Ja spadam među one sretnike koji su to otkrili na vrijeme – kazao je Newman kad mu je tumor prvi put otkriven.