Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mnogi su mislili da se Severina udala za kokuza, ali…

severina igor

Hrvatska pjevačica Severina Vučković i Igor Kojić prije vjenčanja su potpisali predbračni ugovor, prema kojem u slučaju razvoda nijedno neće dobiti ništa od onog drugog. Iako se mislilo da je ugovor tražila pjevačica, koja ima nekretnine u vrijednosti 800.000 eura, čini se da Igoru predbračni ugovor daleko više koristi.

Njegov otac, poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba je s njim prije dvije godine potpisao ugovor na sudu kojim je prepisao svu imovinu na svog sina, piše beogradski “Svet”. U tu je imovinu uključena vila na beogradskoj Bežanijskoj kosi, gdje su im prvi susjedi Lepa Brena i Slobodan Živojinović.

Srpski mediji nagađaju da se Keba odlučio na taj potez kako njegova vanbračna kćerka ne bi ništa naslijedila. Keba ima kćerku Inu sa spisateljicom Ljiljanom Jevremović, s kojom je imao kratku avanturu prije 18 godina.

On tvrdi da osjeća da Ina nije njegova kćerka, no sud je utvrdio da jeste. Naime, iako je prema tvrdnjama djevojčine majke, primio 13 poziva na sud, nijednom nije došao pa je automatski proglašen ocem. Na temelju ranijih analiza krvi, utvrđena je podudarnost od 98,17 posto.