Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rita ora

Mnogima u Srbiji se nije dopalo s kim je u društvu je bio Novak Đoković

Foto: Screenshot/Twitter

Srbijanski teniser se trenutno nalazi u Parizu pred početak Mastersa koji se održava od ponedjeljka

Finale Svjetskog prvenstva u ragbiju privuklo je veliku pažnju svjetskih medija i ljubitelja sporta širom sveta. “Stade de France” bio je ispunjen navijačima koji su pratili utakmicu, a među prisutnima u glavnom gradu Francuske bio je i Novak Đoković.

Srbijanski teniser se trenutno nalazi u Parizu pred početak Mastersa koji se održava od ponedjeljka.

Interesantno, uhvaćen je u društvu poznate britanske pjevačice albanskog porijekla, Rita Ore.

Dok su mnogi pozdravili ovaj susret, albanski i kosovski mediji su uglavnom bili uzdržani i nisu objavili ovu vijest. Međutim, albanski Sport Express je iznio svoje mišljenje.

Sport Express je primijetio da je Rita Ora ranije privukla kritike zbog nošenja zastave Srbije na sceni, ali se izvinila jer nije znala kojoj zemlji ta zastava pripada.

Također su istakli da je na njenom koncertu prikazana slika nekih poznatih ličnosti, među kojima je bio i Novak Đoković, a njena reakcija nije bila previše pozitivna.

Međutim, kamere su je uhvatile kako sjedi pored tenisera dok su zajedno pratili finale u ragbiju. Iako je bila nasmijana, ovaj trenutak nije bio dobro prihvaćen u albanskoj javnosti, posebno s obzirom na patriotizam koji je Rita Ora često isticala.

Također, ni velikom dijelu srbijanske javnosti društvo koje je izabrao njihov najbolji teniser nije se svidjelo.