Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarka se okitila titulom Miss New World

ana_mostar

Na izboru za Miss New World koji se održao sinoć u turskoj Antalyi titulom najljepše okitila se bh. predstavnica Ana Bavrka iz Mostara.

Lijepa Mostarka, po zanimanju tv prezenterka, model, te licencirana fitness i zumba instruktorica, ponijela je krunu u konkurenciji 20 djevojaka koje su stigle u finale.

Takmičenje u ljepoti za Miss novog svijeta održano je od 15. do 21. maja u Avantagarde Resort hotelu, što je bilo specifično za ovogodišnje takmičenje, na kojemu je nastupilo i dosta umjetnika iz različitih zemalja iz cijelog svijeta.

Mnogobrojne aktivnosti održane su u sklopu ovog izbora, kao što su koncerti, neobične utrke, dok se takmičenje u ljepoti održalo u više formata, od kojih je svaki pratilo više specijalista iz ove oblasti i članova žirija.

No. 1️⃣3️⃣ #InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. ☺️U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti ?) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala takooo dobre ljude, te upoznala čari Turske. Let's go! ❤️ Teşekkür ederim! ?? #finalnight #missnewworld #abamarketing #rusongtv #rusong #needforfest #needtour #antalya #turkey #beautycontest #beautypeagent #model #myjourney #followme #bosniaandherzegovina #love #happy #grateful @missnewworld @aba.marketing @needforfest_tr @rusongtv_official @needtour_tr @we.nice2017 Photo: @fotofuat_bklmz ?

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)