SHOWbuzz

Muž joj aplaudirao dok se ljubila s kolegom VIDEO

18/09/2017

Slavna holivudska glumica čestitala je glumačkom partneru koji joj glumi supruga u seriji “Big Little Lies” Alexanderu Skarsgardu.

Dok je primao Emmy za najboljeg sporednog glumca u toj seriji, Nicole Kidman ga je bez ustezanja poljubila u usta što mu očito nije bilo previše mrsko.

Njen muž, Keith Urban, koji je stajao kraj njih, nije djelovao nimalo uznemireno zbog toga.

https://www.youtube.com/watch?v=ZeCBcPH2SoE

“Big Little Lies” prati život tri majke u Kaliforniji, a uz Kidman u seriji glume Reese Witherspoon i Shailene Woodley. Veza između likova koje glume Kidman i Skarsgard je nasilna i progovara o porodičnom nasilju što je australska glumica istaknula i u svom govoru kad je primala nagradu za glavnu glumicu.

Kidman je zahvalila mužu i djeci na podršci:

“Imam veliku umjetničku obitelj koja mi pruža podršku kroz sve moje uspone i padove. Bili ste mi odani i zavalna sam vam na tome. Imam dvije djevojčice – Sunnie i Faith. I dragog Keitha koji mi je pomagao u mojoj umjetničkoj karijeri. Oni su podnijeli mnoge žrtve zbog toga. Zato je ova nagrada vaša. Želim da moje djevojčice to imaju na svojim policama te da se sjete da je to razlog zato što koji put nisam bila blizu da ih ušuškam u krevet.”

Mnogi su odmah primijetili da se Kidman prisjetila samo svoje dvoje djece iako ima još dvoje, Isabellu (24) i Connora (22), koje je usvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. Upravo je taj dio govora naišao na žestoke osude, jer mnogi smatraju da se glumica osramotila što je spomenula samo svoju biološku djecu.

Naglasila je važnost teme nasilja u porodici koju otvara serija:

“To je komplicirana, podmukla bolest. Prisutna je puno više nego što smo si mi to spremni priznati. Porodice su ispunjene sramom i tajnovitošću. A zahvaljujući ovoj nagradi problem će postati vidljiviji”, rekla je Kidman.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.