Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Muž Nataše Bekvalac: Ona je tukla mene, ali ne bih da pokazujem (FOTO / VIDEO)

19/04/2018

Srbijanska pop pjevačica Nataša Bekvalac podigla je tužbu za razvod braka. Kako piše Blic, ona je advokatima rekla da želi starateljstvo nad kćerkom Katjom i minimalnu zakonsku alimentaciju.

Podsjećamo, Bekvalac je prošle subote pretukao njen suprug Luka Lazukić, nakon porodične svađe. Pjevačica je, pišu mediji odlučila da se po hitnom postupku razvede od Lazukića.

– Kada je otišla u Urgentni centar, a zatim i prijavila policiji supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici, Nataša je odmah pozvala i svoj advokatski tim. Podnijela je krivičnu prijavu za nasilje, a tražila je i hitan razvod braka. Ona je juče podnijela tužbu kojom će se njihov brak poništiti. U razgovoru sa advokatom rekla je da je ništa ne zanima, da želi puno starateljstvo nad kćerkom Katjom koju je dobila u braku sa Lukom. Kada ju je advokat pitao koju visinu alimentacije da upiše u dokumenta, ona je poručila da je novac ne interesuje i da upiše minimalnu zakonsku alimentaciju. Iako je advokat pokušao da je ubijedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dijete – kaže za “Blic” izvor blizak pjevačici.

Na drugoj strani, njen suprug polako postaje TV zvijezda.

– Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom i verbalni napad. Fizički me je napala, udarajući me po tijelu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom – tvrdio je Lazukić, i dodao da je suprugu navodno „samo pomjerio od sebe“ da ne bi došlo do fizičkog sukoba jer je bilo verbalnog.

Lazukić čak navodi da je on povrijeđen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želio da pokaže “Blicu” i javnosti.

Njegova supruga nije imala problem da pokaže ozljede koje su joj nanesene.

– Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita – komentirao je te fotografije Lazukić.

Lazukić se brzo nakon što je pušten iz pritvora pojavio na televiziji Happy u Jutarnjem programu.

Na pitanje voditelja da li su Nataši šminkeri nacrtali modrice, kazao je:

– To će utvrditi sud. Prvi dan ima podlive, drugi nema, treći dan opet ima, četvrti nema, kazao je Lazukić koji cijelo vrijeme gostovanja na TV-u nije skidao osmijeh s lica.

Na pitanje novinara da li aludira na to da je njegova supruga sama sebi nanijela povrede, Lazukić je hladnokrvno rekao:

– Zašto je to nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpjeli od nje i koje radi po šablonu.

Lazukić je optužio svoju suprugu, da “sve ovo radi zbog novca” i zbog “postporođajnog stanja”.

– Luka Lazukić je batinanje u policiji nazvao svađom i nadležnima je ispričao da ona drami i da joj ništa nije uradio osim što ju je uhvatio za ruke i odgurnuo i da su se čupali. Lazukić se u određenim trenucima i smiješio, a izjavio je i to da je ona inscenirala povrede i udarce. Ispričao je da se ona promijenila nakon porođaja i da mu stalno ljubomoriše bez razloga. U izjavi je rekao i da se kaje što je uopšte ušao u sukob sa njom jer bi mu kazna bila manja – ispričao je izvor iz policije za “Blic”.

https://www.youtube.com/watch?v=9Uo1QOPQJw8

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.