Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gwyneth Paltrow

Na medeni mjesec povela bivšeg muža, a sa sadašnjim nije ni živjela

gvinet

Glumica je u intervjuu za Sunday Times kazala da ona i suprug Brad Falchuk ne žive zajedno iako su se vjenčali prošle godine

Čini se da je Gwyneth Paltrow ipak promijenila mišljenje. Živjet će sa suprugom Bradom Falchukom, iako je ranije tvrdila da je idealan muž onaj koji ne živi s njom.

– Život u braku je dobar. Dali smo svima u porodici godinu dana da se priviknu na novonastalu situaciju i sada smo spremni i na ovaj veliki korak – rekla je glumica i nastavila:

– Volim svog muža, on je iznimno inteligentan i jako dobar.

Naime, glumica je u intervjuu za Sunday Times kazala da ona i suprug Brad Falchuk ne žive zajedno iako su se vjenčali prošle godine. Četiri dana u sedmici imaju priliku spavati u istom krevetu, ali Gwynethin raspored toliko je pretrpan da jednostavno malo toga stigne. Falchuk se vraća u svoj dom kad mu u posjet dolaze djeca Isabella i Brody.

Paltrow je tada rekla da je došla na ovu ideju nakon razgovora sa svojim “učiteljem intimnosti”. Osim toga, šuškalo se da su na medeni mjesec poveli njezina bivšeg, Chrisa Martina, a on je s njom slavio Božić.

– Imali smo veliki medeni mjesec za Božić. Bili smo svi zajedno. Moj novi suprug sa svojom djecom, moja djeca, moj bivši suprug i naši porodični prijatelji. Zapravo je to bila vrlo moderna verzija medenog mjeseca – kazala je Paltrow američkim medijima.

Govorila je da to stvara polarnost u njezinu braku koja joj odgovara. Također je rekla kako nije uvijek imala samopouzdanja, ali da se uspjela priviknuti na promjene i prihvatiti samu sebe.

– Uvijek sam si izgledala čudno. Mislim da je jako rijetko misliti da si lijep kao i svaka druga žena, ne vidim to kada se pogledam u ogledalo – rekla je Paltrow.