SHOWbuzz

Thomas Markle

Na prvom vjenčanju Meghan Markle svi gosti “zadužili” po džoint

10/12/2018

Otac Meghan Markle otvoreno je govorio o konzumiranju marihuane na vjenčanju svoje kćeri jer ona na Jamajci, gdje se i održalo vjenčanje, nije zabranjena

Iako je s ocem zbog njegovog istupanja u javnosti prekinula svaku komunikaciju, Thomas Markle (74) odlučio je stati na kraj glasinama da nije bio na prvom vjenčanju svoje kćeri. Između ostaloga, priznao je da su gosti pušili marihuanu, piše Her.

Naime, prije vjenčanja s princom Harryjem (34), Meghan Markle (37) bila je u braku s američkim rediteljem Trevorom Engelsonom (42). Njihova bračna idila trajala je svega dvije godine, a do razvoda je došlo iznenada, nakon čega mu je Meghan dijamantni vjenčani prsten vratila poštom.

– Bio sam na vjenčanju svoje kćeri, ali na fotografijama koje su dostupne u medijima me nema. Tamo su bili mladi ljudi i nisam se htio previše slikati – komentirao je glasine i usput medijima poslao fotografiju s vjenčanja.

Osim toga, opisao je još neke pojedinosti o vjenčanju.

Kako prenosi Her, otac Meghan Markle otvoreno je govorio o konzumiranju marihuane na vjenčanju svoje kćeri jer ona na Jamajci, gdje se i održalo vjenčanje, nije zabranjena.

– Ja lično nisam pušio marihuanu, mislim da to nije radila ni moja kćerka. Svoju vrećicu dao sam nekom od gostiju – rekao je Thomas.

Ipak, medijima je priznao da je marihuana na vjenčanju bila dostupna svim gostima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.