Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nadimak koji su Markle dali zaposlenici palače govori sve o njoj

markle

Službeno je ona vojvotkinja od Sussexa, neslužbeno Meghan Markle, ali zaposlenici Kensingtonske palače za nju imaju i nadimak koji je dosad bio skriven od javnosti.

Kako pišu britanski mediji, zaposlenici palače smislili su nadimak koji prema njima savršeno opisuje Meghanino ponašanje. Prema njima, supruga princa Harryja veoma je slična njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, pa su je prozvali Di 2.

Način kako se Meghan odnosi prema njima i koliko je jednostavna i opuštena podsjetio ih je na dane kad je u palači živjela princeza Diana, koja joj je bila nevjerovatno slična.

“Čuo sam da je između sebe nazivaju Di 2 jer ih njeno ponašanje jako podsjeća na Dianino. Mislim da je to istina i da su slične”, rekao je izvor blizak palači, prenosi Index.

Kraljevski fotograf Mart Stewart također vidi sličnosti.

“Meghan je veoma samopouzdana pred kamerama, a isto smo vidjeli i kod princeze Diane. Kamera ih voli i one vole nju. Tu je i ljubav prema modi i poseban modni ukus. Diana je voljela Versace, a Meghan Givenchy. Sklone su klasici, eleganciji i sigurnim bojama”, rekao je.