Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Labor of Love"

Najbizarniji rijaliti do sada? 15 muškaraca se takmiči ko će joj napraviti dijete

glavna

Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani

Sve češće smišljaju se novi reality formati, koji u većini slučajeva šokiraju gledatelje. Sad je televizija Fox otišla korak dalje i osmislila dosad najbizarniji show ikad, a na to ih je potaknuo porast gledanosti starih realityja koji su se emitirali.

U showu “Labor of Love” čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristy Katzmann (41). Reality vodi Kristin Davis (55), koja se proslavila ulogom Charlotte u hit seriji “Seks i grad”.

Kristy je razvedena i još nije rodila pa je odlučila učestvovati u ovom showu jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života, odnosno oca djeteta.

– Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom – ispričala je Kristy.

U prvoj epizodi showa muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljica im tada objašnjava da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi njihov daljnji ostanak u showu. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati to učiniti pa su im riječi voditeljice bile šok. No, naposljetku su pristali.

– Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali – ispričala je zvijezda showa.

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog realityja. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekolicinu djece. Također, spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svake sedmice jedan takmičar napušta show.