Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najglamuroznija Red Carpet zabava prvi put u Sarajevu

badric

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, Story će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom događanja – Story Urban Jungle. Biti će zanimljivo vidjeti ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Storyjeva partyja.

U vrijeme kada je u savremenom svijetu gotovo nemoguće pokazati nešto novo, uzbudljivo i originalno, Story vodi svoje uzvanike u potpuno novi svijet nezaboravnih doživljaja. Osim što nas očekuje predivan provod i prekrasan ambijent, Story će prvi put dodijeliti i nagrade Hall of fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, te će Storyjev Hall of Fame dobiti 10 novih stanara koji će kući ponijeti originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića.

“Na veličanstvenoj zabavi u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine dodijeliti ćemo nagrade najistaknutijim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, dizajnerima, redateljima, sportistima… U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, bit će to početak nove prelijepe tradicije, koja će se također s nestrpljenjem iščekivati.“ – izjavila je Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story.

Za najglamurozniji party u godini već se naveliko pripremaju i naši celebrityji, ponajprije poznate dame koje su već odabrale u kojim će kreacijama prošetati Storyjevim crvenim tepihom, te ih s nestrpljenjem iščekujemo. O brojnim iznenađenjima večeri čitatelji će moći čitati u štampanom izdanju Storyja od 22. augusta, gdje će ujedno vidjeti i ekskluzivne fotografije samog partyja.