Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ashley Graham

Najpoznatija plus-size manekenka postala mama, rodila je dječaka

Ashley 45

Graham je tokom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu

Jedna od najpoznatijih plus size manekenka na svijetu Ashley Graham (32) u braku je devet godina s rediteljem Justinom Ervinom (30), a u subotu je na svijet donijela dječaka.

Radosnu vijest odmah je podijelila s brojnim obožavateljima koji su joj društvene mreže “zatrpali” brojnim čestitkama.

– U 18 sati u subotu naši životi su se promijenili nabolje. Hvala svima na ljubavi i podršci tokom ovog nevjerojatnog perioda – napisala je Graham na svom Instagram profilu.

Graham je tokom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela.

Sredinom avgusta, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna.

– Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje porodice. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši – napisala je Ashley prije nekoliko mjeseci u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.