SHOWbuzz

Pamela Anderson

Najpoznatija “zečica” peti put stala na “ludi kamen”

21/01/2020

Već decenijama mogu da biram ženu sa kojom želim da budem. Svijet je prepun lijepih djevojaka

Kanadsko-američka glumica i foto-model Pamela Anderson (52) udala se peti put, i to u tajnosti, za američkog producenta Jona Petersa (74). Zvijezda serije “Čuvari plaže” rekla je “da” producentu filmova “Flashdance” i “Batman”tokom ceremonije vjenčanja koje je u ponedjeljak upriličeno u Malibuu, samo za najuže članove porodice.

– Već decenijama mogu da biram ženu sa kojom želim da budem. Svijet je prepun lijepih djevojaka. Ali već 35 godina ja želim samo Pamelu – rekao je Peters koji je producirao obje verzije filma “Zvijezda je rođena”: verziju iz sedamdesetih i novu sa Ledy Gagom u glavnoj ulozi.

Jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu i njen suprug upoznali su se krajem osamdesetih godina na jednoj Playboy žurci. Zabavljali su se nekoliko puta tokom proteklih 30 godina, sa dužim prekidima, a ponovo su stupili u emotivnu vezu krajem prošle godine.

Pamela je bila u braku sa rok zvijezdom Tommy Leeyjem od 1995. do 1998, sa kojim je dobila dvojicu sinova: Brandona (rođen 1996.) i Dylana (rođen krajem 1997. godine). Poznata plavuša zatim se udala za muzičara Kida Rocka, sa kojim je bila u braku od 2006. do 2007, a zatim se dva puta udavala za Rocka Salomona. U braku su bili od 2007. do 2008. i ponovo od 2014. do 2015. godine. Potom je bila u vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.