Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pamela Anderson

Najpoznatija “zečica” peti put stala na “ludi kamen”

pamelaanderson

Već decenijama mogu da biram ženu sa kojom želim da budem. Svijet je prepun lijepih djevojaka

Kanadsko-američka glumica i foto-model Pamela Anderson (52) udala se peti put, i to u tajnosti, za američkog producenta Jona Petersa (74). Zvijezda serije “Čuvari plaže” rekla je “da” producentu filmova “Flashdance” i “Batman”tokom ceremonije vjenčanja koje je u ponedjeljak upriličeno u Malibuu, samo za najuže članove porodice.

– Već decenijama mogu da biram ženu sa kojom želim da budem. Svijet je prepun lijepih djevojaka. Ali već 35 godina ja želim samo Pamelu – rekao je Peters koji je producirao obje verzije filma “Zvijezda je rođena”: verziju iz sedamdesetih i novu sa Ledy Gagom u glavnoj ulozi.

Jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu i njen suprug upoznali su se krajem osamdesetih godina na jednoj Playboy žurci. Zabavljali su se nekoliko puta tokom proteklih 30 godina, sa dužim prekidima, a ponovo su stupili u emotivnu vezu krajem prošle godine.

Pamela je bila u braku sa rok zvijezdom Tommy Leeyjem od 1995. do 1998, sa kojim je dobila dvojicu sinova: Brandona (rođen 1996.) i Dylana (rođen krajem 1997. godine). Poznata plavuša zatim se udala za muzičara Kida Rocka, sa kojim je bila u braku od 2006. do 2007, a zatim se dva puta udavala za Rocka Salomona. U braku su bili od 2007. do 2008. i ponovo od 2014. do 2015. godine. Potom je bila u vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem.