SHOWbuzz

Adrienne Koleszár

Najseksi policajka dobila ultimatum: Posao ili društvene mreže

07/12/2018

Adrienne iz Dresdena je od titule ‘najseksi policajke’ postala izrazito popularna na društvenim mrežama

Njemačka policajka Adrienne Koleszár (34) koja je prije dvije godine proglašena ‘najseksi njemačkom policajkom’, dobila je ultimatum od nadređenih, a pred nju je stavljen izbor – posao ili društvene mreže.

Adrienne iz Dresdena je od titule ‘najseksi policajke’ postala izrazito popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više od pola miliona obožavatelja kojima promovira zdrav život, vježbanje i zdravu prehranu, a sve to, naravno, kroz prizmu njenog savršenog tijela.

Početkom ove godine dobila je na poslu šest mjeseci neplaćenog dopusta, a dogovor je bio da se na posao vrati 1. januara 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrienne (@adrienne_koleszar) on


Međutim, u ovih je šest mjeseci uveseljavala obožavatelje fotografijama u bikinijima s putovanja diljem svijeta. Kao influenserica počela je i zarađivati od objava, a obožavatelji su oduševljeni.

Neću dobivati plaću niti bilo kakvu naknadu od policije i države. U ovom periodu živim od ušteđevine i aktivnosti na društvenim mrežama – objasnila je 34-godišnja ljepotica u julu u videu, prenosi Jutarnji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrienne (@adrienne_koleszar) on


U četvrtak je imala zakazan sastanak sa šefom u policiji koji joj je dao ultimatum – u januaru se mora vratiti na posao na puno radno vrijeme ili dati otkaz. Takva odluka ne čudi pretjerano jer u toj njemačkoj regiji nedostaje policajaca i trenutno popunjavaju čak 1.000 radnih mjesta u policiji.

U razgovoru za njemački Bild Koleszár je rekla da bi bila najsretnija kad bi mogla raditi oboje, ali da zna da u životu ne možeš dobiti sve što želiš. Svoju konačnu odluku o svojoj karijeri mora donijeti do ponedjeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrienne (@adrienne_koleszar) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.