Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poznati

Najveća podrška Enisu Bešlagiću je supruga Sabina, rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti

enis bešlagić predstava supruga kćerka
FOTO: Index.hr / pixsell

Par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti. Imaju dvoje djece: Asju i Marka

Naš glumac Enis Bešlagić imao je svoju prvu samostalnu autorsku predstavu Da sam ja neko. Predstavu je upriličio u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. na kojoj su se pojavila brojna poznata lica iz javnog života Hrvatske. Nina Badrić, Vanna, Gibonni, Mladen Bodalec, Tarik i Lejla Filipović, Zlatko Dalić, Anica Kovač, Gordan Jandroković, Goran Navojec, Joško Lokas, Dino i Viktorija Rađa, Dino Jelusić, samo su neki od poznatih lica koja su viđena u publici tokom predstave. 

ENIS BEŠLAGIĆ PREDSTAVA
FOTO: Index.hr
Bešlagića dočekao pun Lisinski

U predstavi je ispričao svoj životni put, od odrastanja i onoga ko je želio biti, pa sve do onoga ko je i što je danas.

”Da sam ja neko je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene… Želim vam prikazati i drugu stranu medalje ovoga što ja danas jesam i toga što bih želio i ostati”, kazao je glumac.

Sabina i Enis Bešlagić
FOTO: Pixsell
Sabina i Enis Bešlagić

Glumac je dosad uvijek svoj privatni život čuvao od očiju javnosti. Najveća mu je podrška supruga Sabina koju poznaje cijeli život, piše index.hr. Par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti. Imaju dvoje djece: Asju i Marka. 

Sabina, Enis i Asja Bešlagić
FOTO: Pixsell
Sabina, Enis i Asja Bešlagić

Enis Bešlagić je u jednom intervjuu za Story progovorio o roditeljstvu.

“Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane znamo da na odgoj ne utičemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina… Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje… Jedino mogu moliti boga da je čuva i drži daleko od toga”, opisao je.