Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon 10 godina ljubavi, jedna od najljepših Brazilki ponovno je sama

KFi4Pwlt_samaambrosio111

Nakon 10 godine ljubavi, zaruka i dvoje djece, prema pisanju portala People, prekinuli su brazilska manekenka Alessandra Ambrosio i milioner Jamie Mazur. Ljepotica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i biznismen upoznali su se 2008, a iste godine dobili su kćer Anju Louise, dok je sin Noah Phoenix stigao 2012. godine.

Par je čitavo vrijeme bio i zaručen no nikada nije stao pred oltar, a dosad su slovili za jedan od najstabilnijih celebrity parova pa se samo nagađa o tome šta je pošlo po zlu.

– Nisam se nikada udala, jer sam jako zauzeta. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito da mi udaja nije prioritet, otkrila je manekenka u intervjuu 2016.

Alessandra je još 2017. odlučila u potpunosti promijeniti život pa je tako u novembru prošle godine odradila posljednju reviju za brend Victoria's Secret te se odlučila posvetiti glumi i dizajniranju kupaćih kostima, a čini se kako je to podrazumijevalo promjene i u privatnom životu.