Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Italijanska glumica

Nakon dva propala braka Monica Bellucci ljubi 18 godina mlađeg

monica (1)

Bellucci iza sebe ima dva propala braka

Italijanska glumica Monica Bellucci slavi 55. rođendan, a u svijet showbiza ušla je prije gotovo punih 40 godina.

Karijeru modela počela je s nepunih 16 godina, a kasnije se okrenula glumi i ostvarila velik broj ozbiljnih uloga u filmovima.

Prva veća uloga bila joj je 1992. u filmu Dracula reditelja Francisa Forda Coppole (80), gdje je glumila jednu od tri Drakuline vampirske nevjeste.

Svjetsku slavu i status najseksi žene svijeta stekla je pak glavnom ulogom u italijanskom filmu “Malena” iz 2000.

Veliku pažnju privukla je i nekoliko godina kasnije ulogom Marije Magdalene u kontraverznoj “Pasiji” Mela Gibsona, gdje se poprilično odmakla od svojeg seksepilnog imidža i ustaljenih uloga.

Bellucci iza sebe ima dva propala braka. S modnim fotografom Claudiom Carlosom Bassom (60) bila je vjenčana od 1990. do 1994., ali puno duži i poznatiji je njen drugi brak s glumačkim kolegom Vincentom Casselom (52).

Par je bio u braku od 1999. do 2013., a imaju dvije kćeri, Devu (15) i Leonie (9). Rastali su se sporazumno te nikada nisu javno govorili o razlozima.

Puno se pisalo kako je jedan od razloga raspada njihovog braka i Monicina afera s azerbajdžanskim tajkunom Telmanom Ismailovim (63), kojeg je upoznala 2009. kada je otputovala u Tursku na otvorenje luksuznog hotela smještenog tik uz kompleks koji je u njegovu vlasništvu.

Poduzetnik je poznat po svojem prijateljstvu sa zvijezdama pa je tako navodno Jennifer Lopez platio milione kako bi mu pjevala na rođendanskoj proslavi 2006., a njegovi gosti bili su i Mariah Carey, Tomu Jones, Sharon Stone, Paris Hilton i Richard Gere.

Nicolas Lefebvre i Monica Bellucci

Od kraja 2017. Bellucci je u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom (36). Razlika u godinama očigledno im nimalo ne smeta pa glumicu i bivšeg modela u posljednje vrijeme sve češće viđamo zajedno na raznim showbiz događanjima.