Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon dvije godine: Angelina i Brad konačno se dogovorili oko razvoda

angelina_brad
*file photos* Brad Pitt and Angelina Jolie are set to divorceAngelina Jolie has had a double mastectomy to prevent cancer*file photos* Brad Pitt and Angelina Jolie are married according to new reportsMaleficent - private reception event held at Kensington Palace - Arrivals Featuring: Angelina Jolie, Brad Pitt Where: London, United Kingdom When: 08 May 2013 Credit: Lia Toby/WENN.com

Brad Pitt i Angelina Jolie postići će sporazum i razvesti se u roku nekoliko sedmica, dvije godine nakon što su se rastavili, piše Metro.

Par, koji ima šestero djece, navodno je pristao na “primirje” i radi na dovršavanju papirologije.

Izvor koji poznaje Brada i Angelinu, koji su bili skupa skoro 12 godina, kaže da je par dogovorio i skrbništvo nad djecom.

“Razvod je dogovoren, finaliziraju ga advokatski timovi s obje strane, ali bit će gotov za nekoliko sedmica”, kazao je neimenovani izvor.

Dodao je da su Brad i Angelina u ovom trenutku u puno boljim odnosima nego što su bili kad je veza “pukla”.

U posljednjih nekoliko sedmica procurile su glasine kako se Angelina viđa sa “starijim čovjekom” koji je navodno agent nekretninama. Brad se, prema glasinama, takođe privatno viđa sa drugim ženama, ali krije to od javnosti.

Bradovi prijatelji kažu da on još nije spreman za ozbiljniju vezu i da ne izlazi u javnost sa djevojkama, već provodi vrijeme s njima u privatnosti svog doma.