Nakon dvije i po godine Gigi i Zayn više nisu zajedno

zayn13

Nisu više zajedno, ali će ostati bliski i međusobno se podupirati, rekao je prijatelj bivšeg para, pjevača Zayna Malika (25) i manekenke Gigi Hadid (22) za britanski tabloid The Sun.

Dodao je kako su prekinuli početkom ovog mjeseca.

– Imaju lude poslovne rasporede zbog kojih su stalno osjećali pritisak jer su sve manje vremena mogli provoditi zajedno – objasnio je njihov prijatelj.

Tvrdi da iako je par i ranije prekidao te se mirio, ovaj put su definitivno odlučili da ne mogu više biti u vezi.

Ističe da Zayn i Gigi ne zamjeraju jedno drugom prekid te da ne osjećaju ‘gorčinu’ nakon tog poteza.

– To su zajedno odlučili. Nisu isključili da će jednom u daljoj budućnosti biti opet u vezi, ali zasad misle kako je najbolje da se razdvoje – rekao je.

Pjevač je najnovijom objavom na društvenoj mreži dodatno potaknuo glasine o prekidu s manekenkom.

– Kad ti život baci limune, uhvati ih kako te ne bi udarili u je*eno lice – napisao je Zayn pokraj fotografije gdje mu se vidi lice i istetovirano poprsje.

Zaynovo bogatstvo se procjenjuje na 35 miliona funti, dok manekenka u usporedbi s njima ima “samo” devet i pol miliona funti.

Par je započeo vezu u novembru 2015., tri mjeseca nakon što je Zayn prekinuo zaruke sa pjevačicom Perrie Edwards (24) iz ženskog benda Little Mix. Gigi je nekoliko sedmica prije prekinula s američkim pjevačem Joeom Jonasom (28). Zayn je prišao manekenki na zabavi Victoria Secret i pozvao ju na spoj.