SHOWbuzz

Ponovo single

Nakon godinu i po, Adriana Lima raskinula s dečkom

22/01/2019

A samo mjesec dana nakon upoznavanja, počeli su hodati te su snimljeni kako se ljube na jahti u Turskoj

Slavna manekenka Adriana Lima ponovo je single.

Nakon godinu i po dana veze, ona i turski pisac te self-help guru Metin Hara odlučili su prekinuti, kako prenosi tabloid People.

Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je manekenka zabilježila i na svom Instagramu uz opis: “Sretna sam što sam upoznala ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni.”

A samo mjesec dana nakon upoznavanja, počeli su hodati te su snimljeni kako se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvatu ruže.

Adriana je svog novog dečka upoznala sa svojom djecom koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotke, no posljednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju prekid.

A osim što je prekinula s dečkom, u novembru prošle godine Adriana je napustila i modnu kuću Victoria's Secret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovječnijom “anđelicom”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.