Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon HIV-a, Charlieju Sheenu otkrivena još jedna bolest

Charlie-Sheen

Već je poznato da se Charlie Sheen bori s nizom problema, uključujući i virus HIV-a, a sada je otkrio i da mu je dijagnosticirana još jedna bolest.

Tijekom gostovanja u televizijskom showu dr. Oza, glumac je za dio svojih problema zbog kojih je došao pod povećalo javnosti okrivio bipolarni poremećaj.

“Dovoljno ljudi mi je dijagnosticiralo taj poremećaj tako da sam u nekom trenutku znao da moram obratiti pozornost na to”, priznao je Sheen. Također je priznao i da trenutno ne uzima nikakve lijekove, ali da će “razmisliti o tome”, otkriva Mirror.

Dr. Oz je pohvalio glumčevu iskrenost i otvorenost jer smatra da će to mnogima koji pate od bipolarnog poremećaja dati nadu.

Bipolarni poremećaj se manifestira naglim promjenama raspoloženja koje variraju od manije do depresije. Preporučuje se terapija lijekovima, no Sheen je zasad sve svoje napore usmjerio na virus HIV-a od kojeg je obolio.

“Ako se itko može s tim boriti i otkriti lijek, onda sam to ja. Iscrpit ću sve resurse koji su mi dostupni. Razgovarat ću sa svakim stručnjakom”, entuzijastičan je Sheen. Nadodao je i da je “bolest izabrala krivog tipa”.