Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vučićevi zastupnici

Nakon Seke Sablić, krenuo progon i Bjelogrlića, od njega traže da ode iz Srbije (VIDEO)

seka bjela

U Srbiji se nastavlja trend progona svakoga ko drugačije misli od Aleksandra Vučića i SNS-a

Nakon napada na Seku Sablić, na sjednici srbijanske Skupštine zastupnik Vučićevog SNS-a Marko Atlagić napao je i glumca Dragana Bjelogrlića, kome je poručio da je “bez morala i stida” kao i da bi trebalo da napusti Srbiju.

Regujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu koleginice Seke Sablić Atlagić je na njegov račun iz skupštinske klupe uputio niz uvreda i optužbi.

“O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti “1 od 5 miliona”. Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovjekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević”, rekao je Atlagić i dodao:

“Zato Belogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Belogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovjekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva već zbog primitivizma, već je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla.”

Podsjetimo, Atlagić je 24. novembra, tokom skupštinskog zasjedanja, za legendarnu glumicu Seku Sablić rekao da nije patriota, nadovezujući se na intervju koji je ona prethodno dala za nedjeljnik NIN.

U Srbiji se nastavlja trend progona svakoga ko drugačije misli od Aleksandra Vučića i SNS-a. Taj je bavezno izložen najbrutalnijim napadima. Linčuje se porodica, ugrožava se egzistencija, uništavaju se ličnosti, posao… Seka Sablić je prošla kroz blato, prije nje mnogi drugi, a sad su brutalno napali i Dragana Bjelogrlića, jer ne misli isto što i SNS.