milan popović

Nakon što je sud oduzeo sina Severini oglasio se i njegov otac: Dijete ne ide nigdje

severina-i-milan-popovic

Severinin advokat Mate Matić najavio je da priprema žalbu, tvrdeći da je sud odluku donio na osnovu “nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza”

Vijest da je Severina Kojić izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem u pravnoj bici o starateljstvu nad sinom Aleksandrom podigla je pravu buru u javnosti.

Hrvatsku pjevačicu podržao je veliki broj javnih ličnosti, a oglasio se i Popović koji tvrdi nema govora o oduzimanju djeteta.

“Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi”, rekao je Popović za Dnevnik Nove TV.

Dodao je da će omogućiti djetetu da više vremena provodi s majkom ako to sedmogodišnji Aleksandar bude želio.

“Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu”, poručio je.

Severinin advokat Mate Matić najavio je da priprema žalbu, tvrdeći da je sud odluku donio na osnovu “nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza”.

Prema Severininim tvrdnjama, Milan Popović je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije bez njezine saglasnosti te je izrazila bojazan da njen bivši partner sina namjerava odvesti u Srbiju. Milan je to u razgovoru za Index.hr porekao te je naglasio da nema namjeru dijete odvesti iz Hrvatske.

“Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba”, naglasio je Popović.