Ashley Graham

Napoznatija plus-size manekenka zbog maminih kolača ostala bez zuba

ashley (1)

“Pozdrav Lindi Graham koja priprema najbolje kolače od zobenih pahuljica i stavi ih u zamrzivač, tako da njen kćer slomi zub”

Ashley Graham, napoznatija plus-size manekenka će vjerovatno do daljnjeg izbjegavati kolače, barem one koje sprema njena majka Linda Graham.

Naime, na svom Instagram profilu, gdje je prati 11 miliona ljudi, plus – size ljepotica otkrila je da je doživjela malu nezgodu dok je jela kolače koje je spremila upravo njena majka.

“Pozdrav Lindi Graham koja priprema najbolje kolače od zobenih pahuljica i stavi ih u zamrzivač, tako da njen kći slomi zub”, govori Ashley Graham u videu dok rukom prekriva usta.

To radi sve do jednog trenutka, kada ruku miče, zumira s mobitelom i jasno pokazuje kako je ostala bez prednjeg zuba. Tačnije, ostala je bez navlake koju je imala, pa u prvi plan upada izbrušeni ostatak zuba.

View this post on Instagram

?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Video je u samo 16 sati pregledan više od 2 miliona puta. Ashley je nedavno postala mama, rodila je dječaka. Na svom Instagramu često objavljuje snimke u kojim promoviše dojenje i potiče majke širom svijeta da to čine.