Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

čestitamo

Naša poznata voditeljica treći put postala mama, rodila dječaka

New Project (21)

19.08.2016. smo se kleberili i tačno za dvije godine ostvarili nas cilj

Poznato TV lice Tanja S. Đurović i njen partner Dario Delibašić postali su roditelji, a radosnu vijest Tanja je sa svojim fanovima podijelila na Facebooku.

Tanja se porodila u Općoj bolnici u Sarajevu u 36. sedmici trudnoće.

-19.08.2016. smo se kleberili i tačno za dvije godine ostvarili nas cilj. A danas si posta tata jednog divnog dječaka. Volimo vas sve, našeg brata Andreja Rudana koji je bio uz mene kada je krenuo mali braco, našu seku Taru koja mi je bila najveća podrška svih ovih 9 mjeseci i naravno tebe tata Dario Delibašić koji si sada odgovoran za sve nas – napisala je Tanja ispod fotografije koju je objavila na svom Facebooku.

Tanja i Dario su u intervjuu za “Azru” nedavno govorili o svom porodičnom odnosu, kao i sjajnoj atmosferi koja vlada u njihovom domu, a sve u iščekivanju prinove kojoj su se pored njih dvoje najviše obradovala Tanjina djeca, sin Andrej i kćerka Tara.

Tanja je priznala kako je vijest o dolasku bebe, samo učvrstila odnos koji njih četvero već imaju.

– Ova trudnoća se razlikuje u tome što sam, prije svega, mnogo starija nego u prve dvije trudnoće. S Andrejem i Tarom nisam imala jutarnje, dnevne i noćne mučnine, a s ovom bebom imam. Razlika je u tome što imam njih troje koji su mi najveća podrška i vjetar u leđa kada me savladaju hormoni, što me dižu i pružaju mi pozitivnu energiju i veliku fizičku pomoć – ispričala je za “Azru”.