SHOWbuzz

reakcije

Nezadovoljni Thompson oštro odgovorio Hadžihafizbegoviću

17/06/2019

Emir Hadžihafizbegović, gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2", kazao je da bi otišao na koncert Marka Perkovića Thompsona i Bore Đorđevića kad bi se prvi ogradio od nekih svojih pjesama, a drugi od zločina koje su počinili Srbi

Nakon gostovanja Emira Hadžihafizbegovića u emisiji “Nedjeljom u 2”, reagirao je Marko Perković Thompson i na svojoj Facebook stranici oštro odgovorio bosanskohercegovačkom glumcu.

Odgovor prenosimo u cijelosti:

– Javni poziv Emiru Hadžihafizbegoviću: Koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića tj. od koje svoje pjesme bi se Thompson trebao ograditi?

Emir Hadžihafizbegović, BiH glumac, koji je nedavno na N1 televiziji izrekao gnusne laži o Thompsonu kad je ustvrdio da on ima pjesmu “Srbe na vrbe”, a danas, gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2”, izvinio se mnogim Hrvatima koji su imali neugodnosti zbog toga, ali nije se izvinio samo onome kome je najviše i trebao, onome o kojem je pričao laži, a to je Marku Perkoviću Thompsonu.

Nadalje je Emir kazao kako bi on rado otišao na koncert Marka Perkovića Thompsona kad bi se ovaj ogradio od nekih svojih pjesama, kako je rekao da on ne može pristati na onu vrstu muzike koja veliča Maksa Luburića.

Dakle, izjave Emira Hadžihafizbegovića se prelijevaju iz stare u novu laž jer, kao što je u prethodnoj emisiji izmislio da Thompson ima pjesmu “Srbe na vrbe”, tako i danas širi laži o tome kako neke njegove pjesme veličaju Maksa Luburića.

Naravno, sve te laži se plasiraju uz odobravanje i navođenje voditelja Aleksandra Stankovića, koji itekako dobro zna da Thompson nema niti jednu takvu, a niti sličnu pjesmu.

Budući da Emir Hadžihafizbegović tvrdi drugačije, mi ga pozivamo da nam kaže koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića, tj. od kojih svojih pjesama bi se Thompson trebao ograditi – piše na zvaničnoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona.

Emir Hadžihafizbegović, gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2”, kazao je da bi otišao na koncert Marka Perkovića Thompsona i Bore Đorđevića kad bi se prvi ogradio od nekih svojih pjesama, a drugi od zločina koje su počinili Srbi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.