SHOWbuzz

"Glamour"

Nicole Kidman: Keith je divan suprug i neizmjerno sam sretna što ga imam

24/11/2020

Osim supruga, slavnu je glumicu ispunila i majčinska uloga. S Urbanom dijeli dvije kćeri, 12-godišnju Sunday i 9-godišnju Faith

Australska glumica Nicole Kidman novo je lice s naslovnice. Uredništvo magazina Glamour odabralo ju je za svoje izdanje za novembar, a tom prilikom 53-godišnja glumica otvorila se kao nikada do sad.

Poznata Australska glumica ovoga je puta javnost upoznala sa svojim problemima iz prošlosti, koje je, kako kaže, uspjela prebroditi tek kada je upoznala svog današnjeg supruga Keitha Urbana. Objasnila je da joj je godinama bilo teško pronaći balans između karijere i privatnog života, da se teško nosila s odvajanjem emocija od pojedinih uloga.

“Sve to zna biti jako toksično. Dugo sam se učila disciplini i pokušala sve psihički dobro podnijeti. Morala sam naučiti kako se zaštititi od vanjskog svijeta dok se pripremam za neku ulogu. Međutim, treba pronaći neku ravnotežu u svemu tome jer inače čovjek ne završi dobro”, rekla je.

Između ostalog, priznala je da je godinama bila iznimno usamljena.

“Kažu da je usamljenost tihi ubica. Ne kažu to bez razloga. Vjerujte mi, to uzrokuje mnogo unutarnje boli i jako je teško. Usamljenost je epidemija”, rekla je, a onda dodala da je prava sretnica što je prije 14 godina upoznala čovjeka svog života.

Muzičar Keith Urban usrećio ju je na svim poljima te je zbog njega spoznala šta je prava ljubav.

“Posebno u ovakvim vremenima važno je imati nekoga kome ćete doći i utješiti se kada je teško. Presretna sam što pored sebe imam takvu osobu, nekoga na koga se uvijek mogu osloniti. Keith je divan suprug i neizmjerno sam sretna što ga imam”, rekla je Kidman pa zaključila da joj je trenutno najviše žao osoba koje su usamljene.

Osim supruga, slavnu je glumicu ispunila i majčinska uloga. S Urbanom dijeli dvije kćeri, 12-godišnju Sunday i 9-godišnju Faith.

“Majčinstvo je nešto što me posebno raduje. Volim o nekome brinuti bezuslovno i bez ikakve zahvale i povratnog dara. To je nešto neopisivo”, rekla je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.