Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznata glumica

Nicole Kidman o posvojenoj djeci: Sami su odlučili biti scijentolozi

20181015_nicole

Kidman se ranije ove godine našla na naslovnicama kad je zaboravila spomenuti najstariju djecu na dodjeli Zlatnih globusa

Nicole Kidman dala je rijetku izjavu o odnosu s dvoje djece koje je posvojila i njihovoj uključenosti u scijentologiju, pokret koji je ona napustila nakon razvoda od Toma Cruisea.

Kidman i Cruise posvojili su kćerku Isabellu (danas ima 25 godina) i sina Connora (23) tokom svog braka u devedesetima. Nakon razvoda 2001. godine, Kidman je imala malo javnog kontakta s usvojenom djecom – no kako je u novom intervjuu rekla za magazin Who, to ne znači da im i dalje nije jako bliska.

“Jako sam privatna oko svega toga. Moram štititi sve te veze. Znam da bih život dala za svoju djecu jer to mi je svrha”, rekla je. Iznenađujuće, osvrnula se i na odluku svoje djece da ostanu članovi scijentološke crkve, čiji je slavni član njihov otac.

“Mogu donositi svoje odluke. Donijeli su odluku da budu scijentolozi i, kao majci, moj je posao voljeti ih”, kazala je 51-godišnja glumica. “I ja sam primjer te tolerancije i u to vjerujem – bez obzira na to što vaše dijete napravi, uvijek mora znati da ima ljubavi od majke.”

Kidman se ranije ove godine našla na naslovnicama kad je zaboravila spomenuti najstariju djecu na dodjeli Zlatnih globusa. Oskarovka je s puno ljubavi govorila o dvije najmlađe kćeri, koje ima s Keithom Urbanom, no Connora i Isabellu nije ni spomenula.

Krajem 2017. godine isto je napravila tokom govora na dodjeli Emmyja.

Prošli mjesec glumica je progovorila o braku s Tomom Cruiseom, za kojeg je rekla kako ju je spasio od zlostavljanja.