Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reper se ponovo oglasio

Nije lako biti zet Kardashiana: Kanye West javno se izvinio supruzi

kanye-kim

West je u srijedu na Twitteru napisao da se pokušava razvesti od supruge Kim, ali je nekoliko minuta kasnije obrisao tvit

Kanye West javno se izvinio supruzi Kim Kardashian West nakon što je na Twitteru napisao da se želi razvesti.

“Želim se ispričati svojoj supruzi Kim što sam javno iznio nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio kako je ona mene štitila. Kim, želim ti reći da znam da sam te povrijedio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvijek tu za mene”, napisao je sad West na Twitteru.

Tvit je objavio samo nekoliko sati nakon što ga je na njegovom ranču u Wyomingu posjetio Justin Bieber.

West je u srijedu na Twitteru napisao da se pokušava razvesti od supruge Kim, ali je nekoliko minuta kasnije obrisao tvit.

“Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sistema”, napisao je West, bez daljnjeg objašnjenja.

Ranije je objavio seriju tvitova koji su također kasnije izbrisani u kojima je rekao da ga supruga pokušava zatvoriti na osnovu zdravstvenog stanja i usporedio je samog sebe s Nelsonom Mandelom.

Ta je serija tvitova uslijedila nakon što je u nedjelju krenuo u predsjedničku kampanju skupom u Charlestonu gdje je poprilično nepovezano pričao o raznim temama pa tako spominjao i abortus koji je Kim navodno htjela napraviti.

Kiminu majku Kris Jenner nazvao je Kris Jong-un.

Nekoliko dana kasnije Kim je progovorila o suprugovim ispadima i njegovom zdravstvenom stanju.

“Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je porodica bespomoćna osim ako je riječ o maloljetniku. Znam da je Kanye predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja. On je genijalna, ali komplicirana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski s njim znaju njegovu dušu i shvaćaju da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama”, napisala je Kim.

“Mnogi od vas znaju da Kanye ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore s tim ili imaju blisku osobu koja se bori, znaju koliko je to nevjerovatno komplicirano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utiče na nas jer želim zaštiti našu djecu i Kanyeovo pravo na privatnost kad je riječ o njegovom zdravlju. Danas osjećam da moram komentirati jer postoje stigma i neshvaćanje mentalnih bolesti”, dodala je.