SHOWbuzz

Los Angeles

Niko od familije nije bio na svadbi Britney Spears, samo je brata pozvala

14/06/2022
FOTO: Instagram / @britneyspears

Intimna ceremonija održana je u četvrtak u njenoj kući u Los Angelesu

Pjevačica Britney Spears prošle sedmice se udala za dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija, a na njenom vjenčanju nisu bili najbliži članovi porodice. Kako su pisali ranije strani mediji, Britney na vjenčanje nije pozvala ni roditelje ni sestru, a brat nije došao uprkos pozivu.

Majka se Britney Spears ipak javila na Instagramu nakon vjenčanja. Komentarisala joj je jednu od objava s vjenčanja.

“Izgledaš blistavo i sretno. Tvoje vjenčanje je vjenčanje iz snova. To što si ga imala kod kuće čini ga tako sentimentalnim i posebnim. Tako sam sretna zbog tebe! Volim te”, napisala je Lynne Spears u komentarima ispod objave.

Iako bliski članovi njene obitelji nisu bili prisutni na vjenčanju, sa Samove strane prisustvovale su njegove sestre. Među uzvanicima bile su i slavne osobe poput Madonne, Drew Barrymore, Selene Gomez, Paris Hilton i Donatelle Versace. Sinovi pjevačice Sean Preston i Jayden James nisu bili na svadbi.

Intimna ceremonija održana je u četvrtak u njenoj kući u Los Angelesu. Britney je nosila haljinu poznate modne kuće Versace, a do oltara je hodala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Presleyja Can't Help Falling in Love.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.