Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Adil Rami

Nogometaš odgovorio na optužbe Pamele Anderson

pamela adil

Želim mir i diskreciju našim porodicma i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam

Glumica Pamela Anderson (51) na društvenim mrežama napisala je njen dečko, francuski nogometaš Adil Rami (33) vara i obmanjuje već dvije godine. ‘Častila’ ga je riječima kao što su lažljivo čudovište, narcis, sociopat… Sad se na njene optužbe osvrnuo i sam nogometaš.

– Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu preuzeti čovjeka i dopustiti da se stvari preuveličaju. Pamela je potpuna osoba, koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimu koja se tiče samo nas – započeo je Adil izjavu.

Nogometaš kaže da su Pameline tvrdnje o varanju netačne.

– Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruzi Solidarite femmees, koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicma i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to – zaključio je Adil.