Nova žrtva poznatog glumca: Spacey napastvovao maloljetnog dječaka?

spacey1

Kao da skandal sa Harveyjem Weinsteinom nije bio dovoljan pa sada još jedan potresa Hollywood. Glavni akter je proslavljeni glumac Kevin Spacey koji je optužen za silovanje maloljetnog muškarca.

Kao i u slučaju Weinstein i ovdje su se javili oni koji su prošli kroz torturu i odlučili da progovore o tome. Jedan od njih je i britanski konobar Daniel Bill koji je prije sedam godina imao, kako sam tvrdi, odvratno iskustvo sa Spaceyijem.

Britanski Daily Mail prenosi da je Daniel tada imao samo 12 godina i radio je kao ispomoć u lokalu u koji je svratio poznati glumac. Bil je izašao napolje i sjeo na klupu kako bi se odmorio, a Spacey ga je pratio. Kada su sjeli izvadio je polni organ i rekao Danielu “Veliki je, zar ne?”.

To je momka uplašilo i brzo se vratio u restoran. Nakon toga Spacey mu je, tvrdi on, u zamjenu za šutnju ponudio skupocjeni sat.

– Mislio sam da se šali, ali on je zaista skinuo sat od pet hiljada dolara i dao mi ga. Želio je da me ućutka – rekao je, danas 19-ogodišnji konobar.

Tokom jučerašnjeg dana se putem svjetskih medija raspredalo o nedoličnom ponašanju holivudskog glumca, a oglasio se i njegov brat.

Brat Kevina Spaceya otkrio mračne tajne: Otac nas je silovao