Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Hefner: Svaku noć sam s četiri žene, supruzi to ne smeta (FOTO)

novi hefner

Ja sam mješavina Velikog Gatsbyja, Hugha Hefnera, Vuka s Wall Streeta i Tonyja Starka koja ima ukusa i stila te nosi Versace odjeću. Mogu se lako pretvoriti i u fiktivnog lika Willy Wonka, opisuje sebe poduzetnik Trevers Beynon (46).

Živi u obalnom australskom gradu Gold Coastu u velikoj vili koja je poznata kao ‘Candy shop’, a u njoj je stalno okružen golim ženama.

Beynon je od roditelja naslijedio unosni biznis cigaretama čija se vrijednost procjenjuje na preko na oko 50 miliona eura i svoje bogatstvo uglavnom troši na razuzdane zabave. Australac je u braku s Taeshom Beynon (27) te imaju dvije kćeri, a svi žive u vili zajedno s brojnim ženama.

– Naš brak funkcionira jako dobro jer imamo puno toga zajedničkoga. Oboje volimo seksi djevojke. Kad si slobodan, biti ‘playboy’ je lako, probajte – rekao je tajkun koji s prvom suprugom, manekenkom Ninibeth Leal ima sina Valentina i kćer Lucianu. No, ona ipak nije mogla dugo trpjeti njegov stil života.

Taeshi ne smeta dijeliti muža s drugim ženama. Trevers tvrdi kako je s njim jer je zabava zarazna. Smatra da možeš imati aute, novac i ostali luksuz no samo uzbuđenje traje dugo.

– Sretna je sa mnom u ovoj vili kao i druge djevojke – rekao je Trevers u intervjuu za australski magazin Ocean Road.

Teasha kaže da su uvijek postojale brojne žene u životu njenog muža, a ponekad dođu i žive u vili samo nekoliko sedmica i odu. Ne smeta joj što se ‘bacaju’ po njemu.

– Ja sam se udala za njega. Ima puno djevojaka, ali samo jednu suprugu – objasnila je.

Tajkun ističe da mu je najteže navečer, kada je vrijeme za spavanje. Tada se mora usredotočiti na više žena, ne kao većina muškaraca na samo jednu.

– One obožavaju moje kreativnost i maštu. Trebate se potruditi kada imate nekoliko djevojaka – ispričao je.

Dodao je kako su mu četiri žene u krevetu prosjek i požalio se da se često ne naspava zbog strastvenih igrica.

Rags to Robes

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

Često organizira razuzdane zabave, a prošle godine je tokom jedne moralo intervenirati nekoliko vozila Hitne pomoći. Naime, tajkunove partijanerice su pretjerale s alkoholom i drogom. No, Travers kaže da postoje stvari koje više cijeni od najboljih i najvećih zabava.

– To su moja djeca i porodica – istakao je te dodao kako im je uzor te da ih štiti i omogućuje im sve potrebno za život.

Ne obazire se na brojne kritičare njegovog stila života koji smatraju da je odvratno i degradirajuće što djeca žive u kući s njime te gledaju ‘razvratnosti’. Taeshini baka i djed su očajni jer ne mogu doći do nje i praunuka.

Teach kids there is no such thing as “I can’t”. #iCan

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

– Želimo ući tamo, zgrabiti ih i izvući iz te vile. To što se odvija u toj vili nam lomi srce. Travers misli da je sve to smiješno, ali nije – rekli su shrvani Graham i Evon Appleby.

Ne shvaćaju kako se neko može diviti takvom načinu života i dopustiti da djeca to proživljavaju.

I’m building a Squad.

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

Sunblock

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

At the end of the day….I’m just getting started. #MuscleAndHustle

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

…on water

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)