Novi udarac Trumpu: Playboyeva zečica progovorila o seksu s predsjednikom

karen

Bivši model Playboya Karen McDougal odlučila je progovoriti o svojim iskustvima sa sadašnjim predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

U gostovanju u televizijskoj emisiji, otkrila je kako je imala česte seksualne odnose s predsjednikom skoro godinu dana, počevši tri mjeseca nakon što su Donald i Melania dobili sina Barrona.

Karen je tako zanemarila pravne posljedice jer je potpisala ugovor na 150.000 dolara prije izbora u novembru 2016. koji je obavezuje da šuti o svojim odnosima s predsjednikom.

McDougal je priznala da je spavala s Trumpom “nekoliko desetina puta”.

U intervjuu je priznala da je nekoliko puta imala odnose s milionerom u porodičnom stanu u manhattanskom Trump Toweru, a navodno joj je Donald pokazao i Melanijinu sobu u kojoj ona “provodi puno vremena sama”.

Karen je treća žena koja je istupila da progovori o odnosu sa Donaldom Trumpom, pored porno zvijezde Stormy Daniels i Summer Zervos, takmičarke u Trumpovom showu The Apprentice, tokom kojeg je navodno seksualno napastvovao.

Nakon seksa, McDougal kaže da joj je Trump ponudio novac, što je ona odbila kazavši da nije takva djevojka. Tvrdi da joj je on odgovorio da je “posebna”.