Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reakcije

O skandalu u kojem su svi učesnici “stradali” oglasio se i Čeda Jovanović

karleusa vranjes tosic

Mnogi poznati su se proteklih dana oglašavali na ovu temu. Posebno, nakon što je Vranješ objavio zajedničke fotografije sa pjevačicoma

Skandal čiji su glavni likovi sada već bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ i srpska pjevačica Jelena Karleuša se ne smiruje.

Epilog skandala, kako sada stvari stoje biće loš po oba “glavna lika”. Vranješ je ostao bez reprezentacije, a čini se da će ostati i bez kluba, jer iz Anderlechta već su poručili kako je stoper prevršio svaku mjeru kada su skandali u pitanju.

S druge strane, pjevačica će platiti još veću cijenu. Prema pisanju srbijanskih medija, njen brak s fudbalerom Duškom Tošićem je gotov.

Mnogi poznati su se proteklih dana oglašavali na ovu temu. Posebno, nakon što je Vranješ objavio zajedničke fotografije sa pjevačicoma, a nedugo zatim su se na internetu pojavile i njene eksplicitne fotografije, koje je navodno slala upravo njemu dok su bili u ljubavnoj vezi.

Jedan od onih koji se oglasio je i srbijanski političar Čedomir Jovanović.

“Zašto svi koji euforično likuju krišom gledajući fotke JK misle da će tako uspjeti da sakriju „mokre snove njih sa njom“ kojim su godinama bolesno varali sami sebe? Be strong JK, paćenici nikad nisu bili naš svijet”, poručio je Jovanović u svom statusu na Facebooku.