Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Fallout"

Objavljen je prvi trailer za jednu od najiščekivanijih serija u 2024. godini

fallout trailer
FOTO: Screenshot

Osim glumaca koji su utjelovili glavne likove, u seriji se pojavljuju i Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Leer Leary, Annabel O'Hagan i druge zvijezde

Objavljen je prvi trailer za Amazonovu nadolazeću znanstvenofantastičnu seriju Fallout, koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine. Serija se temelji na istoimenom serijalu videoigara, iza kojega stoji studio Bethesda. Kreatori serije su supružnici Lisa Joy i Jonathan Nolan, koji su također tvorci popularne HBO-ove serije Westworld.

Radnja Fallouta smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledatelji će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tijekom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora izaći na površinu.

Također, radnja prati priču o vojniku Maximusu (Aaron Moten) koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika Brotherhood of Steel. Oni na svoj način pokušavaju održati red u postapokaliptičnom svijetu. Posljednji lik je lovac na ucjene The Ghoul (Walton Goggins) koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada.

Osim glumaca koji su utjelovili glavne likove, u seriji se pojavljuju i Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Leer Leary, Annabel O'Hagan i druge zvijezde.

Nakon što je objavljen prvi trailer, javili su se obožavatelji Fallouta koji se nadaju da će serija biti vjerodostojan prikaz videoigara.

“Sviđa mi se što će prikazati i fokusirati na tri glavna lika i tri različite perspektive. Ovo mi se zasad sviđa. Nadam se da su napravili dobru adaptaciju, za razliku od mnogih drugih adaptacija videoigara. Kad ova serija konačno dođe, postat će moja nova opsesija. Nadam se da će ovo biti dobro. Zasad su napravili savršenu atmosferu, još samo da i priča bude dobra”, neki su od komentara gledatelja.