SHOWbuzz

niš

Objavljen snimak tuče Bjelogrlića i Antonijevića

23/08/2021

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu

Nakon vijesti da je Dragan Bjelogrlić rano jutros u jednom hotelu u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Gagu Antonijevića, na društvenim mrežama pojavio se snimak njihovog fizičkog obračuna.

Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je mirno sjedio kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga u pesnicom u lice.

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Ubrzo nakon napada, gosti koji su sjedili za istim tolom sa Gagom pokušali su da ih razdvoje.

Podsjetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prije izvjesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana, prenosi Nova.rs.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.