Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"tmz"

Objavljena je fotografija zbog koje se reper Kanye West želi razvesti

kim kardasian1

TMZ piše kako su Kim i Meek demantirali preljubu, a članovi porodice Kardashian su zabrinuti jer Kanye boluje od bipolarnog poremećaja

Reper Kanye West (43) početkom sedmice na Twitteru je napisao kako se već dvije godine želi razvesti od svoje supruge Kim Kardashian (39). Na takvu odluku naveo ga je njen sastanak s reperom Meekom Millom (33) u hotelu Waldorf.

Navodno su razgovarali o reformi sudstva, koju Kim želi sprovesti, ali u tu priču Kanye očito ne vjeruje već se želi rastati. Portal TMZ došao je do fotografije tog susreta.

Na njoj se vide Kim i Meek, no ne u hotelskoj sobi. Bili su na ručku s filantropkinjom Clarom Wu Tsai.

 synthetic wigs

Meek je prethodno dao naslutiti kako su Kanyeove objave o preljubu laž te je na društvenim mrežama napisao “Ovo je sra*e”.

TMZ piše kako su Kim i Meek demantirali preljubu, a članovi porodice Kardashian su zabrinuti jer Kanye boluje od bipolarnog poremećaja. Prije četiri godine pjevač je hitno završio na psihijatriji i otada je povremeno pio lijekove. Kim je u više navrata rekla kako ga tablete mijenjaju i da ih zato ne pije redovno.

headband wigs

Američki mediji pokušali su doći do Kim i do njenih advokata, ali ona je odlučila ništa ne komentirati oko ovog slučaja. S druge strane, njeni je pratitelji preklinju na društvenim mrežama da im otkrije sve što se dogodilo. Kim i Kanye jedan od najmoćnijih parova u svijetu showbiza već nekoliko godina.