Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

2. oktobra

Od 18. maja u prodaji 1.100 ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu

sting koncert

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to: parter 69 KM, fan-pit 99 KM i tribine 99 KM

Od srijede 18. maja, u prodaju će biti pušten dopunski kontigent ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu.

Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 2. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Ulaznice će biti dostupne od 9 sati ujutro na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.

“U danima koji su bili određeni za povrat novca nakon pomjeranja datuma koncerta, na biletarnice je vraćeno 1100 ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu. Najveći broj ulaznica je za parter, mada su i ostale zone na raspolaganju, s toga savjetujemo svima koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme da požure sa kupovinom”, poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to: parter 69 KM, fan-pit 99 KM i tribine 99 KM.

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji je obljavljen 19. novembra pjesma “Rushing Water” i već postala svjetski radijski hit. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.