Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog velikog interesovanja

Od četvrtka u prodaji još 800 ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu

Sting vizual (1)

Legendarni Sting po prvi put dolazi u Sarajevo u sklopu svoje turneje „My Songs Tour“

Zbog ogromnog interesovanja za koncert legendarnog Stinga u Sarajevu, organizatori su odlučili da u prodaju puste i dodatni kontigent ulaznica. Publika će imati priliku da kupi ulaznice od četvrtka, 03. februara putem portala www.kupikartu.ba, kao i na njihovim mnogobrojnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

„Zadovoljstvo nam je obradovati sve ljubitelje dobrog zvuka, da smo uspjeli obezbjediti dodatni kontigent od 800 ulaznica za koncert legendarnog Stinga. Nakon finalnog mapiranja i postavke produkcije zvuka i rasvjete, u mogućnosti smo proširiti kapacitete za koncert u Sarajevu“, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon. Obzirom da su ulaznice za tribine rasprodate u rekordnom roku, u prodaju će biti pušten dodatni kontigent ulaznica za sljedeće zone:

Fan Pit 100 ulaznica
Parter 500 ulaznica
VIP 300 ulaznica

Podsjećamo, legendarni Sting po prvi put dolazi u Sarajevo u sklopu svoje turneje „My Songs Tour“. Spektakl zakazan u Sarajevu 19. Marta, trajat će dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.